dinsdag 24 juli 2012

137. Bedquilt / Bed Quilt

Dit is een quilt waarvan de grootte is ontstaan doordat ik gewoon niet kon ophouden blokken te maken. Steeds twee vierkanten (een donker en een licht) schuin doorsnijden, opnieuw aan elkaar naaien, nog een keer schuin doorsnijden, aan andere doorgesneden lapjes naaien, en een blok is klaar. Hele fat quarters maar ook veel restjes kon ik er in kwijt. Vorige week toen het zo regende, had ik de gelegenheid ‘m door te stikken, en gisteren met het mooie weer, kon ik ‘m in het nieuw paviljoentje in onze tuin met de hand ombiezen. Weer eentje klaar!
The size of this quilt came into being because I just couldn’t stop making the blocks. Some fat quarters together with a lot of leftovers were used. We had a lot of rain last week which gave me the great opportunity to quilt it on my sewing machine. Yesterday we had lovely weather and while sitting in the new pavillion in our garden, I could sew the border by hand. Another quilt finished!


6 opmerkingen:

 1. Der ist wieder super geworden. Du machst so tolle Sachen.
  Liebe Grüße Grit

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Geweldig resultaat! Geniet van de zon, groetjes
  Lida

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Het is puur genieten van al dat moois dat jij maakt!
  En jouw tempo is formidabel.
  Groetjes,

  Jeanneke.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dank je wel voor je/jullie complimenten. De top lag er al een tijdje, maar ik zat tegen het doorquilten aan te tikken. Met m'n man op reis en het hele huis voor mezelf, had ik er eindelijk de ruimte voor.

   Verwijderen
 4. Het is een prachtige quilt geworden! Heel erg mooi

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat een mooie quilt Marjo, als je het zo leest is het niet zo'n moeilijk patroon maar ik vind het er maar moeilijk uitzien.
  Groetjes Roos

  BeantwoordenVerwijderen