vrijdag 18 mei 2012

104. Jong geleerd… / Learned young…
Hier zijn de beide kleindochters druk bezig: de jongste (3 jaar) ontdoet het spoeltje van draad, en de oudste (8 jaar) helpt oma met heel fijn borduurwerk. Ik stimuleer beide, want de liefde voor handwerken heeft een generatie overgeslagen!
My two granddaughters are very busy: the youngst (3 years old) is unwinding the bobbin, and the eldest (8 years old) is helping her grandmother with very tiny cross stitching. I stimulate both of them, since the love for handicraft has skipped a generation!


3 opmerkingen:

  1. Wat leuk, en ook gezellig zo samen.
    Quilt groetjes Anja.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat heerlijk die koppies vol plezier bezig met draadjes en lapjes. Mijn kleindochters zijn 5 en 1,5 en ik zit me ook wel eens te bedenken of ik wat met de oudste kan ondernemen. Beetje moeilijk, want ik ben zelf ook niet superhandig. Het gaat vaak fout en uithalen of overnieuw beginnen gebeurd me regelmatig. Vroeger gooide ik dan het blijltje erbij neer. Inmiddels heb ik die fase achter me gelaten maar om nu te zeggen dat ik zo'n hummel van 5 op weg kan helpen. Maar ik ga er eens over nadenken, je hebt me wel weer op een idee gebracht.
    groet, Mirjam

    BeantwoordenVerwijderen