woensdag 5 december 2012

Kansje wagen?


Wie jarig is trakteert. Ik ben dan wel niet jarig, maar het behalen van een 1e plaats voelt wel ongeveer zo. Om jullie in mijn blijdschap te delen, verloot ik stofjes. Honderd lapjes van 10 x 10 cm om precies te zijn, allemaal verschillende. Een tweede reden om lapjes te verloten is dat ik het bloggen zo ontzettend leuk vind, en daarom heb ik nog precies zo’n stapeltje. Bovendien is het december, een maand voor cadeautjes, en daarom is er nog een extra stapeltje. In totaal dus drie stapeltjes van elk honderd verschillende lapjes.
Wat moet je doen om voor één van de drie in aanmerking te komen? Niets bijzonders, je hoeft geen volger te worden (mag natuurlijk wel) om extra kans te maken, je hoeft geen moeilijke vragen te beantwoorden, het enige wat je moet doen is een reactie achter te laten, bij voorkeur (maar het hoeft niet) met vermelding van wat je met deze lapjes zou willen doen. Zelfs een antwoord als “aaien” is al leuk!
Maandagochtend 10 december a.s. om 9 uur sluit de kans om zo’n stapeltje te winnen, een neutraal iemand trekt 3 namen en vóór 12 uur maak ik de drie gelukkigen bekend.
En nog bedankt voor alle felicitaties!!!



23 opmerkingen:

  1. Hoi Marjo, van harte gefeliciteerd met de eerste prijs voor je prachtige quilt!! Het is echt een plaatje!
    En leuk dat je er een give-away van maakt! Daar doe ik natuurlijk graag aan mee! :)
    Ik verzamel op het moment allemaal verschillende stofjes voor hele kleine sterretjes. Het patroon wordt ook wel genoemd Job's Troubles. En dat lijkt me een prachtige naam voor die kleine blinkende sterretjes. Je stofjes zouden daar heel goed bij passen.....
    Veel succes en ik hoop dat er nog heel veel meer meedoen!!!
    Liefs, Ria.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat leuk dat je trakteert. Ik wil ooit een scrapquilt maken, eerst vind ik dat helemaal niets, de stofjes moesten bij elkaar passen. Maar ik leer steeds meer door naar andere quilts te kijken

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Allereerst gefeliciteerd met je eerste prijs!!! Geweldig!
    En wat een leuk idee om 3 stapeltjes zomaar weg te geven, erg gááf.
    Ik hou me aanbevolen, want ben van plan om een scrappy-hexagonquilt te gaan maken, heb ik al eens eerder gemaakt en het gaf me toen heel veel voldoening! Maar voordat ik dan ga beginnen, aai ik lapje voor lapje natuurlijk ;-)
    Groetjes, Ineke

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Marjo, het lijkt me enig om honderd van die mooie lapjes te winnen. Wat ik ermee zou willen doen? Nog geen idee, maar gewoon voor de H E B...., je kent dat wel, denk ik :>)
    O, wacht, ik wil graag een klosjes quilt gaan maken. Dat zou dan een heerlijk bont geheel kunnen worden.
    Ik ga duimen en afwachten.
    Bedankt voor het organiseren van deze royale give away; erg leuk!
    Groetjes,

    Jeanneke.

    BeantwoordenVerwijderen
  5. een welverdiende eerste prijs! Profociat. ik zou van zo'n stapeltje een mooi kleedje maken voor de kinderwagen van mijn a.s. eerste kleinkind! dus ik waag een gokje. groetjes, Diny

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Joehoe!!!! Gefeliciteerd met je prijs. Van de lapjes zou ik een quiltje voor mijn nichtje Sophie maken. Misschien kan ze me zelfs wel helpen. 4,5 is toch wel oud genoeg om voor het eerst achter de naaimachine te zitten? Of ben ik dan optimistisch?

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Tenho um projeto na cabeça,que tenho certeza veio como um bom sinal.Claro que envolve hexágonos e umas coisinhas a mais.(sou viciada em hexágonos)mas sou brasileira e sei que é difícil para enviar,mas eu quero participar,vale a expectativa...Que seja o que Deus quiser.
    Obrigada.
    tiacarminhapezzuto@gmail.com

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Gefeliciteerd met die mooie prijs.
    En wat leuk wat je zelf geeft.
    Ik zou de lapjes graag winnen. Ik spaar lapjes van 10 x 10 om er een scrapquilt van te maken.
    Ik ben er nog niet uit of het vierkantjes blijven of driehoeken worden.
    Groetjes,

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Hello, Marjo! I follow your blog from Michigan, USA. I have recently discovered paper piecing as a patchwork technique for using up scraps. That's what I would use the pieces for. (I'm also totally, hopelessly hooked on hexies, and any scraps that can make a 3/4 inch hexie would be used for that! christine

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Hallo Marjo
    Wat lief dat je ons wilt laten mee delen in je blijdschap
    Ik had je al gefeliciteerd met je eerste prijs
    En als ik de lapjes win ga ik ze gebruiken om een schaduw quilt te maken voor op mijn bed op Ameland
    We hebben het zo koud in de winter dus hopen op een beetje warmte door jou lieve gebaar
    Groetjes Gea

    BeantwoordenVerwijderen
  11. piep

    eerst en vooral gefeliciteerd met je erste prijs meid, super

    Ja ik waag graag weer een kansje

    en ja ik zou ze eerst weer gaan aaien, maar dn zou ik er een dekentje van maken voor een babytjje dat net geboren is,
    eennkleinkindje voor onze veienden, sil noemt hij,
    en weet je , een geboortelijstje is leuk,,maar zoiets zelfgemaakt.....weet dat ze daar heel blij mee zouden zijn

    knufje en veel succes aan de deelnemers van deze mooie give away

    knuf mieke

    BeantwoordenVerwijderen
  12. Gefeliciteerd!!! Joh wat een prachtige lapjes,....

    BeantwoordenVerwijderen
  13. Een give-away altijd leuk ! ik doe graag mee.
    Quilt groetjes Anja.

    BeantwoordenVerwijderen
  14. Prachtige lapjes! Wat een royale Give-Away! Het lijkt me heel leuk een quilt te maken en daarin o.a. lapjes te gebruiken die ik niet zelf uitgezocht heb.

    BeantwoordenVerwijderen
  15. Oh wat een leuke giveaway. Ik wil heel graag winnen hoor. ben ook volger geworden misschien helpt het!! Ik kom regelmatig op je blog via Jeanneke van de zondagssteek. je maakt prachtige quilts; petje af!

    BeantwoordenVerwijderen
  16. Hallo Marjo,
    van harte gefeliciteerd met je eerste prijs! Ik vind het een prachtige quilt met een mooie naam en vooral waarom je de quilt zo genoemd hebt!!!Ik volg je blog vanaf het begin en het verhaal met foto van de patchworkstoel was het helemaal voor mij! Ik probeer sinds die tijd mijn man over te halen om een patchworkbank te kopen maaar helaas tot nu toe is het me nog niet gelukt!!!Ja en de lapjes van de give-away..... mijn bijnaam is Jenny Scrappy en dat zegt al genoeg.......dus ik doe graag mee!

    BeantwoordenVerwijderen
  17. Hallo Marjo,
    Als eerste van harte met je niet-jarig zijn en met de eerste prijs. Ik geniet van je verhalen en quilts. Heerlijk om te lezen en het geeft mij altijd weer inspiratie om verder te gaan. En dan ook nog een give-away, heerlijk die 10 x 10 - lapjes. Voor een groot of klein project, of gewoon om van te genieten. Ik doe graag mee.
    Groet van Maria.

    BeantwoordenVerwijderen
  18. Heb je al gefeliciteerd met je prijs. Ik denk dat ik ........ of ........, misschien ook wel ........om kort te zijn NOG GEEN IDEE. Carla

    BeantwoordenVerwijderen
  19. Heweldig dat je de eerste plaats heb gehaald.
    En leuk dat je lapjes verloot.
    En wat ik ermee zou willen doen, nu volgens mij zijn ze perfect om een lappenpop te maken.
    Dat patroon heb ik begin dit jaar in Veldhoven gekocht en ik heb er een gemaakt voor mijn achternichtje. En van honderd vierkantjes kan ik er twee maken. Die gaan dan volgend jaar naar de winterfair, die hier georganiseerd wordt. De opbrengst van de verkoop van quiltdingen komt ten goede aan kinderen in Kenia.
    Lees er hier maar eens over.
    http://www.zoetermeeractief.nl/index.php/home/nieuws-archief/december-2012/1175-opbrengst-wintermarkt-voor-kenia.
    Ik weet niet hoe ik hier een directe link moet plaatsen, dus even kopiëren.
    Op de foto bij het artikel staan bee-leden (ben zelf ook lid van deze bee) en degene in het midden is degene die altijd naar Kenia gaat.
    Trouwens de liinkse mevrouw heeft dat leuk popje in het mandje gemaakt.
    Je ziet, de lapjes zouden heel goed terecht komen.


    Groetjes Marjolein uit Zoetermeer

    BeantwoordenVerwijderen
  20. Leuk idee, ik heb veel belangstelling voor je lapjes

    BeantwoordenVerwijderen
  21. Hallo marjo.
    Leuk om ook eens jou blog te zien en te lezen.
    Mooi die lone star zeg! en gefeliciteerd met de 1ste plaats.
    Ik doe graag mee met de verloting.
    groeten Harma

    BeantwoordenVerwijderen
  22. Great giweaway.Thanks for the fun!

    BeantwoordenVerwijderen
  23. Ik had nooit gedacht dat ik miljonair zou worden door een loterij te winnen, maar Lord Bubuza heeft het voor mij mogelijk gemaakt. Deze man is een God op aarde, ik heb jaren in de loterij gespeeld zonder te winnen, dus ik sprak met mijn vriend die massaal won en hij vertelde hoe heer Bubuza hem het winnende nummer gaf. Ik heb via WhatsApp contact opgenomen met Lord Bubuza: +1 984 240 7211 om hulp te zoeken. Hij zei dat er een spreuk zal worden uitgesproken en dat mijn winnende lotnummer zal worden onthuld. Ik deed wat hij opdroeg en de spreuk werd uitgesproken, heer Bubuza gaf me wat cijfers en vertelde me wanneer en waar ik de loterij moest spelen die ik deed en zie, ik won $ 562.600.000 miljoen US dollar. Ik ben vandaag een miljonair met de hulp van de heer Bubuza-spreuk en het winnende nummer. Laten we armoede uitroeien, ik zal voor altijd over u getuigen, heer Bubuza, omdat u mij miljonair heeft gemaakt. Neem contact met hem op voor hulp om een loterij te winnen via WhatsApp: +1 984 240 7211 of e-mail: lordbubuzamiraclework @ hotmail . com

    BeantwoordenVerwijderen