dinsdag 26 november 2013

213. Top klaar! / Top Finished!



In berichtje 201 (link) liet ik een ster zien die ik gemaakt nav een workshop van Willyne Hammerstein bij De Sampler in Haarlem. Omdat ik met Provence-stof werkte die ik nog had liggen, heb ik niet meer dan 9 verschillende sterren kunnen maken. Met het verkant van de 9 sterren, en van restjes en bijpassende andere stoffen gemaakte driehoekjes, is het toch een behoorlijke quilt voor aan de muur geworden. Nu nog quilten!
In post 201 (link) I showed a star made at a workshop by Willyne Hammerstein at quiltshop De Sampler in Haarlem. Because I only had a restricted size of Provence fabric, I couldn’t make more than 9 different stars. Put in a square together with triangles made from leftovers and other fabrics, it became a good size for a wallhanging. Still needs to be handquilted!



Heeft niets met stofzaken te maken, maar dit was zo leuk dat ik het jullie toch wil laten zien. We hebben nu een soort bostuin om het huis, en aan een boom hangt een pindavoerhuisje voor eekhoorns. Het was afwachten om te zien om eekhoorns zouden snappen dat ze het dekseltje omhoog moesten doen om erbij te kunnen. En ja hoor, niet elke eekhoorn is even snel van begrip maar de meesten hebben het inmiddels door. Het zijn ontzettend leuke beestjes die je allerlei menselijke emoties toekent. Genieten!!!
It has nothing to do with fabrics, but this was so much fun I have to show you. In our garden we put this feed box for squirrels and we were curious to see if they would understand that the lid had to be opened. And they did!! Not all at once, but most of them understand it by now. I just love these humanlike animals, they are great fun!

5 opmerkingen:

  1. Wat zijn ze slim, hè, dat ze weten dat het dekseltje omhoog moet! Heerlijke beesten vind ik het.
    Je quilttop is prachtig geworden, die zal schitterend staan aan de muur.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat een bijzonder mooie Sterrenquilt heb je gemaakt, Marjo. Die verdient de 9********* status!
    Groetjes,

    Jeanneke.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Dat klinkt goed een bos om je huis! Alles goed gegaan met de verhuizing en een beetje uitgerust? Je quilt is erg mooi,

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Wat is je quilt mooi geworden, en wat is dat leuk om te zo dichtbij je huis eekhoorntjes te kunnen zien.

    BeantwoordenVerwijderen
  5. wWat een mooie kleuren heb je gebruikt voor je prachtige sterrenquilt. En wat een bofferd ben je met zo'n fijne bostuin waar je de eekhoorntjes kunt observeren. Leuk hoor, geniet er maar lekker van !
    groet, Mirjam

    BeantwoordenVerwijderen